Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 28. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 28. forduló

2014. május 23., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 28. forduló
szelbence_szvse_szentesi_kinizsi16_gs

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire a hálóőrök tippelnek. Most a Szentes lábadozó kapuvédője, Szél Bence adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013-2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. A Kinizsi első számú hálóőre,

Szél Bence

e heti játékunk szereplője, aki április elején állt utoljára a a Kurca-partiak kapujában a Csanádpalota ellen 3-0-ra megnyert találkozón, majd gerincsérv miatt műtötték, jelenleg lábadozik. Állapota felől érdeklődve a SZEGEDma.hu-nak elárulta, jövő héten kezdi meg a gyógytornát, azt követően pedig várhatóan augusztustól már újra a Szentes kapujában állhat a 21 éves kapus. Szél Bence úgy érzi, a Mórahalomnak nem okoz gondot a Tápé szombaton, saját csapatával szemben a Makót látja esélyesebbnek, szoros UTC-győzelmet vár az Ásotthalom ellen, Kisteleken hazai diadalra számít a Csongráddal szemben, a Vásárhelynek és a Volánnak sima győzelmet jósol a SZVSE és a Nagymágocs ellenében, míg az Algyő - FK és a Csanádpalota - Sándorfalva derbiket egy-egy erős döntetlenre tenné. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

A 27. fordulóra tippelő SZVSE-kapus, Pluhár Gábor egyelőre 13 ponttal áll, de egy mérkőzés eredménye még függőben van, lévén a SZVSE - UTC városi rangadót május 28-ra halasztották. Amennyiben a pótlásra váró derbi tippjének megfelelően 1-1 lesz, úgy a Vasutasok hálóőre a holtversenyes 2. helyre is felugorhat!

Így tippelt Szél Bence a 28. fordulóra:

Mórahalom VSE - Tápé ESK

4-0

Szentesi Kinizsi TE - Makói FC

1-3

Ujszegedi TC - Ásotthalom TE

2-1

Algyő SK - FK 1899 Szeged

1-1

Kisteleki TE - Csongrád TSE

1-0

Hódmezővásárhelyi FC - Szegedi VSE

3-1

Nagymágocs SE - Tisza Volán SC

0-6

Csanádpalota FC - Sándorfalva SK

2-2

A Tippbajnok jelenlegi állása:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 3. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 4. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 5. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 5. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 7. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 8. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 8. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 8. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 11. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.