Bulvár

Kifosztotta az idős férfit

Kifosztotta az idős férfit

2014. május 6., kedd
Kifosztotta az idős férfit

Néhány órán belül elfogták a szentesi rendőrök E. Istvánt, aki Fábiánsebestyén egyik parkjában kifosztott egy idős férfit.

A sértett kért rendőri segítséget május 4-én 14 órakor, mert egy ismeretlen személy Fábiánsebestyén egyik parkjában kikapta kezéből pénztárcáját, és elmenekült a helyszínről. A 83 éves idős férfi elmondta az egyenruhásoknak, hogy nagyon rosszul lát, ezért a helyi körzeti megbízott a szentesi rendőrökkel együtt személyleírás hiányában eredt a támadó nyomába. A területen végzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrök néhány órán belül az egyik helyi vendéglátó egység előtt elfogták és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves árpádhalmi lakost. A megalapozott gyanú szerint a terhelt azzal az ürüggyel szólította le a sértettet, hogy ő kiejtett egy fontos iratot a pénztárcájából és azt javasolta, hogy azt tegye vissza. Az idős férfi nem látta jól a papíron lévő írást, ezért a támadó kérésének eleget téve, elővette tárcáját. A gyanúsított a pillanatot kihasználva kitépte a sértett kezéből a pénztartót és elmenekült.

E. István

kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A 29 éves gyanúsított ellen kifosztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A terhelt szabadlábon védekezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.