Sport

Kézilabda: döntetlennel zárta az évet az SZKKSE

Kézilabda: döntetlennel zárta az évet az SZKKSE

2014. május 27., kedd
Kézilabda: döntetlennel zárta az évet az SZKKSE
szkkse_dvsc05_gs

Debrecenben lépett a szezonban utoljára pályára a bajnok SZKKSE-Chance-Exicom együttese. Marosán György tanítványai végül döntetlenre végeztek a hajdúságiak fakójával.

Jobban kezdtek a KSZSE-vel a kilencedik helyért küzdő vendéglátók, félidőben ötgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Fordulás után aztán összeszedettebbé vált a bajnok játéka, ugyanakkor az utolsó percekben mutatkozó kisebb megingás okán Karsai Robertáék a győzelmet mégsem tudták megszerezni. Mindenesetre a döntetlen okán idegenben veretlenül zárták a bajnokságot a Marosán-tanítványok. Összességében pedig az SZKKSE 11 pontos előnyt harcolt ki az utolsó körben Algyőn meglepetésre elhasaló Orosházi NKC előtt. A szegediek rövid nyári szünetet követően július 9-én kezdik meg a felkészülést a 2014/15-ös élvonalbeli pontvadászatra.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 26. forduló:

DVSC-TVP II.-SZKKSE-Chance-Exicom 26-26 (17-12)

Debrecen, 100 néző. Vezette: Driszku Klaudia, Ónodi Erika.

SZKKSE:

DOBÓ – TÓTH 6, ARON 5, Karsai 3/3, SELMECI 8, Zsilák 2, Lehmann-Dobó 1.

Csere:

Kovács, Zsikó, VÉR 1, HÓDI, Grandjean, Khouiled, Zsibrita, Huszka.

Vezetőedző:

Marosán György.

A DVSC-TVP II. legjobb gólszerzői:

Erdei 5/2, Bíró 3/2, Juhász 3/1, Kaltenecker 3, Smid 3, Takács 3.

Hétméteres:

6/5, ill. 4/3.

Kiállítás:

2 perc, ill. 12 perc. Marosán György:

"Az első félidőben nagy előnyt adtunk a debreceni csapatnak. Többször hoztunk rossz döntéseket, és a szerencse sem állt mellettünk, miközben az ellenfelünk egy lelkes és szimpatikusan küzdő gárda volt. Később jött egy olyan periódus, amely során domináltunk játékban, a hajrára azonban ismét visszaestünk, főként védekezésben. Úgy gondolom, az idény végi formát hoztuk, utolsó meccsünk volt, így kicsit tompábbak voltunk a szokottnál. Annak ugyanakkor nagyon örülök, hogy folytatni tudtuk a veretlenségi szériánkat. Jó lett volna győzelemmel zárni az évet, mindemellett egy remek összecsapást vívtunk a Debrecennel. Összességében pedig azt mondhatom, egy sikeres szezont hagytunk magunk mögött."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.