Kézilabda: döntetlennel zárta az évet az SZKKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szkkse_dvsc05_gs

Debrecenben lépett a szezonban utoljára pályára a bajnok SZKKSE-Chance-Exicom együttese. Marosán György tanítványai végül döntetlenre végeztek a hajdúságiak fakójával.

Jobban kezdtek a KSZSE-vel a kilencedik helyért küzdő vendéglátók, félidőben ötgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Fordulás után aztán összeszedettebbé vált a bajnok játéka, ugyanakkor az utolsó percekben mutatkozó kisebb megingás okán Karsai Robertáék a győzelmet mégsem tudták megszerezni. Mindenesetre a döntetlen okán idegenben veretlenül zárták a bajnokságot a Marosán-tanítványok.

Összességében pedig az SZKKSE 11 pontos előnyt harcolt ki az utolsó körben Algyőn meglepetésre elhasaló Orosházi NKC előtt. A szegediek rövid nyári szünetet követően július 9-én kezdik meg a felkészülést a 2014/15-ös élvonalbeli pontvadászatra.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 26. forduló:

DVSC-TVP II.-SZKKSE-Chance-Exicom 26-26 (17-12)
Debrecen, 100 néző. Vezette: Driszku Klaudia, Ónodi Erika.
SZKKSE: DOBÓ – TÓTH 6, ARON 5, Karsai 3/3, SELMECI 8, Zsilák 2, Lehmann-Dobó 1. Csere: Kovács, Zsikó, VÉR 1, HÓDI, Grandjean, Khouiled, Zsibrita, Huszka. Vezetőedző: Marosán György.
A DVSC-TVP II. legjobb gólszerzői: Erdei 5/2, Bíró 3/2, Juhász 3/1, Kaltenecker 3, Smid 3, Takács 3.
Hétméteres: 6/5, ill. 4/3.
Kiállítás: 2 perc, ill. 12 perc.

Marosán György: “Az első félidőben nagy előnyt adtunk a debreceni csapatnak. Többször hoztunk rossz döntéseket, és a szerencse sem állt mellettünk, miközben az ellenfelünk egy lelkes és szimpatikusan küzdő gárda volt. Később jött egy olyan periódus, amely során domináltunk játékban, a hajrára azonban ismét visszaestünk, főként védekezésben. Úgy gondolom, az idény végi formát hoztuk, utolsó meccsünk volt, így kicsit tompábbak voltunk a szokottnál. Annak ugyanakkor nagyon örülök, hogy folytatni tudtuk a veretlenségi szériánkat. Jó lett volna győzelemmel zárni az évet, mindemellett egy remek összecsapást vívtunk a Debrecennel. Összességében pedig azt mondhatom, egy sikeres szezont hagytunk magunk mögött.”

Előző sztori

Harmadik helyen végeztek a tájékozódási futás Csongrád megyei indulói

Default thumbnail
Következő sztori

Egyre több a szintetikus szer, Magyarország kevésbé fertőzött droggal

Legutóbbi hasonló cikkek