Bulvár

Két és fél év börtönre ítéltek egy rendőröket megvesztegetni próbáló nőt

Két és fél év börtönre ítéltek egy rendőröket megvesztegetni próbáló nőt

2014. május 15., csütörtök
Két és fél év börtönre ítéltek egy rendőröket megvesztegetni próbáló nőt

Jogerősen két és fél év börtönbüntetéssel sújtott csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla egy fiatal nőt, aki a vele szemben közlekedési szabálytalanságok miatt intézkedő rendőröket meg akarta vesztegetni.

A táblabíróság kétrendbeli hivatali vesztegetés bűntettében és ittas járművezetés vétségében mondta ki bűnösnek a 28 éves vádlottat. A korábban már többször büntetett vádlott 2012. október 18-án Szolnokon előbb egy lakásban, majd később a barátaival egy sörözőben italozott. A kocsmából a vádlott által vezetett autóval indultak tovább. Az egyik, stoptáblával védett kereszteződésen a nő lassítás nélkül hajtott keresztül, ezt két rendőr észrevette, és megállította az autót. A vádlott a járőröknek fölajánlott 50 ezer forintot, ha eltekintenek az intézkedéstől. A rendőrök fölhívták a figyelmét, hogy ezzel bűncselekményt követ el, és amikor újra pénzt kínált nekik, értesítették az ügyeletet. Ezután két újabb rendőr érkezett a helyszínre, és megszondáztatta a nőt, aki – bár nem volt nála készpénz – azt mondta, ha nem elég 50 ezer forint, akkor 500 ezret ad, mert sok pénze van. A rendőrök feljelentették a vádlottat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.