Bulvár

Három sört és két felest ivott, nem akart fizetni

Három sört és két felest ivott, nem akart fizetni

2014. május 30., péntek
Három sört és két felest ivott, nem akart fizetni

Az egyik szegedi sörözőből állították elő a notórius csalót, aki nem akart fizetni italozását követően.

Egy Csongrádi sugárúti vendéglátóhelyről érkezett bejelentés a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 29-én 8 óra 15 perckor, miszerint az egyik vendég nem hajlandó kifizetni az elfogyasztott italokat. A pultos a kiérkező járőröknek elmondta, hogy a férfi megivott 3 üveg sört és 2 feles pálinkát, a számláját azonban nem akarja kiegyenlíteni. Az egyenruhások igazoltatták

K. Krisztiánt

, melynek során kiderült, hogy a férfi korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. A rendőrök előállították a gyanúsítottat a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol üzletszerűen elkövetett csalás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság K. Krisztiánt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.