Bulvár

Elfogták a Klauzál téri betörőt (FRISSÍTVE)

Elfogták a Klauzál téri betörőt (FRISSÍTVE)

2014. május 24., szombat
Elfogták a Klauzál téri betörőt (FRISSÍTVE)

Elfogta a rendőrség a Klauzál téri betöréssel gyanúsított férfit.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai május 23-án elfogták K. Krisztiánt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 23-án 12 óra 15 perc körüli időben az ablakot befeszítve bejutott a szegedi Klauzál téren lévő egyik lakásba és onnan különböző használati cikkeket tulajdonított el.

Korábban írtuk:

A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 2014. május 23-án 12 óra 15 perc körüli időben az ablakot befeszítve bejutott Szegeden, a Klauzál téren található egyik lakásba és onnan értéktárgyakat tulajdonított el. Az ismeretlen tettesről fényképfelvétel áll rendelkezésre. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 62/562-423-as telefonszámot, vagy névtelenségének megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.