/

Újra BOR-line Vásárhelyi Pál mellett

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

borfesztival_mozes_ervin04_gs1

A borfesztiválra kitelepülve 2014-ben is nap mint nap közvetlen hangnemben beszélget a SZEGEDma.hu stábja Szeged közéleti személyiségeivel Vásárhelyi Pál szobrának szomszédságában.

A három éve útjára indult BOR-line beszélgetések keretében idén is illusztris vendégeket fogad a SZEGEDma.hu a Széchenyi téren felállított sátrában, akik hivatásuk mellett magánemberként is válaszolnak az újságírók és olvasók által feltett kérdésekre. Közben finom borokat kóstolhatnak, valamint a Lipóti Pékség sós és édes finomságait. Az első vendégünk május 16-án, pénteken Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója lesz, akitől olvasóink is kérdezhetnek. Az online interjú 18 órától kezdődik.

A bor és korcsolyája

BOR-line interjúsorozatunkat kiváló, minőségi nedűkkel borfelelősünk, Balla Géza pincészete támogatja, míg estéink borkorcsolya szállítója a Lipóti Pékség, amely igazi fejedelmi falatkákkal kényezteti vendégeinket.

Tavaly, az egyhetes BOR-line interjúsorozatunk alatt az első vendég az élővilágba is szerelmes házaspár volt: a füvészkert vezetője, Németh Anikó és a vadaspark igazgatója, Veprik Róbert mesélt arról, hogy bizony olykor az otthonukban is vendégeskedik egy vidra-, vagy egy farkaskölyök. A város főjegyzője, Mózes Ervin az ultramaratoni futásról, Szurdi Zsolt, a Rock Klub atyja a SZIN-ről, a rendszerváltás utáni első polgármesterünk, Lippai Pál pedig a jégkorongról is beszélt. Az olimpikon súlyemelőnktől, Nagy Pétertől megtudhattuk, hogy a súlyemelés a mélyponton van, Laczák Boglárka operaénekes elárulta, hogy neki a Carmen az álomszerep.

Default thumbnail
Előző sztori

Szeged-szerte lassította a sok eső a fűnyírást a közterületeken

Következő sztori

Minden szegedi jobbikos győzzön meg egy nagymamát!

Legutóbbi hasonló cikkek