/

500 euróért csempészte a fegyvert Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pisztoly

Gépkocsik feltörésére alkalmas eszközök is voltak a fegyverfutárnál.

Egy szerb autóbusz utasaként jelentkezett belépésre az országba Röszkénél az a férfi, aki éles lőfegyvert és lőszereket csempészett – írja a police.hu. 2014. május 15-én 11 órakor a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kutyavezetője szúrta ki, hogy a 30 éves szerb állampolgár kabátja gyanúsan kidudorodik. Átvizsgálta a férfi ruházatát, amelyből egy éles lőfegyver, valamint a hozzátartozó lőszerek és tárak kerültek elő. A gyanúsított csomagjából gépkocsik zártörésére alkalmas eszközöket, valamint gázspray-t és rugóskést foglaltak le a rendőrök.

Kihallgatásán azt mondta, hogy anyagilag megszorult, ezért vállalta, hogy 500 euróért eljuttatja a lőfegyvert Bécsbe. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya a gyanúsítottat őrizetbe vette. Visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyorsított eljárásban bíróság elé áll.

Előző sztori

BOR-line: Herczeg a prózát és az operát erősítené a szabadtérin + VIDEÓ

Következő sztori

Labdarúgás: revansot venne a Szeged 2011 a fájdalmas ponthullásért

Legutóbbi hasonló cikkek