Közélet

Zsigó: aki a Fideszre szavaz, munkahelyteremtésre szavaz

Zsigó: aki a Fideszre szavaz, munkahelyteremtésre szavaz

2014. április 4., péntek
Zsigó: aki a Fideszre szavaz, munkahelyteremtésre szavaz

Aki vasárnap a Fideszre szavaz, az a munkahelyteremtésre szavaz - mondta a kormánypárt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Zsigó Róbert

úgy fogalmazott: vasárnap az emberek arról döntenek, hogy az ország tovább halad-e a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedés útján, vagy "hagyjuk-e, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak", amely munkanélküliséget hozott. Csak az erős többség képes folytatni és megvédeni a munkahelyteremtést és a terhek csökkentését - mondta a szóvivő, az eredmények között említve a 22 éves csúcson lévő foglalkoztatottságot, a hónapok óta süllyedő munkanélküliséget, és hogy több mint négymillió ember dolgozik. Arra is felhívta a figyelmet, hogy rekordot döntött a nők foglalkoztatottsága, egyre több fiatal, alacsony képzettségű és nyugdíj előtt álló dolgozik. Csak az erős többségnek köszönhető a foglalkoztatáspolitika és a segélyezési rendszer átalakítása, az adócsökkentés, Európa egyik legalacsonyabb személyijövedelemadó-kulcsának és a családi adókedvezménynek a bevezetése, valamint a béremelési programok elindítása - sorolta Zsigó Róbert. Ezek alapján arra biztatta szimpatizánsaikat, hogy a vasárnapi parlamenti választáson egyéniben és listán is a Fidesz-KDNP-re szavazzanak. Aki vasárnap a Fideszre szavaz, az a munkahelyteremtésre és gazdasági növekedésre szavaz, aki viszont az ellenzéket támogatja, az a munkanélküliségre, csökkenő bérekre, "brutális adóemelésre", veszélyes és alkalmatlan gazdaságpolitikára szavaz - mondta, hozzátéve, hogy "a munkahelyeket a Gyurcsány-koalíció és a szélsőjobb egyaránt veszélyezteti". A Fidesz szóvivője arra is reagált, hogy a közmunkások és a kiskeresetűek szavazatát kérte pénteken

Gúr Nándor

, az MSZP alelnöke. Zsigó Róbert kissé visszatetszőnek nevezte a szocialista politikus szavait, mert - mint mondta - az MSZP "meneteltette" végig a közmunkásokkal azt az éhségmenetet, amelynek élén Simon Gábor vonult, akiről azóta kiderült, hogy "százmilliókat tartott titkos bankszámlákon". Zsigó Róbertet kérdezték

Rogán Antal

Fidesz-frakcióvezető vagyonnyilatkozat-módosításáról, amelyet úgy kommentált: az MSZP korábbi elnökhelyettese, "

Simon Gábor

éveken át furikázott Bécs és Zürich között, százmilliókat hozott és vitt (...), most pedig kétségbeesetten és alaptalanul vádaskodnak, hogy kinek mekkora a terasza". A szóvivő megismételte: Rogán Antal törvényesen módosította vagyonnyilatkozatát - ahogyan azt más képviselő is megteheti -, és nem hiszi, hogy azon újból változtatnia kellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.