Közélet

Vetítőgéppel plakátolt a Kárász utcán Bátyai Edina + FOTÓK

Vetítőgéppel plakátolt a Kárász utcán Bátyai Edina + FOTÓK

2014. április 1., kedd
Vetítőgéppel plakátolt a Kárász utcán Bátyai Edina + FOTÓK
batyai_edina02_gs

Választási plakátokat és karikatúrákat vetített kedd este a Kárász utca elején lévő épület falára Bátyai Edina. Az Együtt-PM színeiben induló képviselőjelölt ezzel az akcióval szeretett volna közelebb kerülni választóihoz.

Papír helyett vetítőgépet használt a plakátoláshoz kedd este

Bátyai Edina

: a 2-es körzet Együtt-PM-es képviselőjelöltje a Kárász utca és a Dugonics tér sarkán lévő épület falát jelölte ki a kreatív kampányakció felületéül. A választási plakátok mellett férje,

Németh György

karikatúráiból is válogatott a vetítőgépbe, mellyel egy kicsit költséghatékonyabb módon szerette volna felhívni a járókelők figyelmét. "A baloldalnak nagyon kevés a kommunikációs felülete, így mi a kreativitásunkra szorulunk annak érdekében, hogy a választópolgárok látóterébe kerüljünk. Ebből a hátrányból próbálunk egy kreatív csapattal előnyt kovácsolni az ilyen akciókkal. Erős a Facebook-kampányunk is, a lehető legtöbb felületen próbálunk érintkezni az emberekkel" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére Bátyai Edina. A képviselőjelölt baráti hangulatban élte meg a kampányidőszakot, mint mondta, nem esett nehezére emberekkel találkozni, szinte mindenhol ismerték és szeretettel fogadták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.