/

Vagyonvédelem Szegedtől Ausztriáig – az NKE-n mutatták be az összefogást

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

klaszter02A közszolgálati egyetemen is bemutatkozott a szegedi alapítású nemzetközi vagyonvédelmi és magánnyomozói összefogás.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karán tartottak magánbiztonsági szakmai napot, ahol bemutatkozott az Első Magyar Biztonságvédelmi Klaszter, mely az országban egyedülálló módon ismertette meg a résztvevőkkel a magánbiztonság területén úttörőnek tekinthető határon túli összefogást. Ez az első olyan magyar biztonságvédelmi tömörülés, amely már egy együttműködési megállapodást is aláírt osztrák magánnyomozói akadémiával.

A szakmai napon a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke, Német Ferenc is tartott előadást, aki korábban a nemzetközi összefogásról úgy nyilatkozott, hogy nagy lépést jelent a szakmában, hogy együtt tudnak dolgozni összefogva, határokon át, hiszen ebben a szakmában elengedhetetlen a külföldi kapcsolat, főként a szomszédos országok tekintetében. A klaszter nemzetközi parterei és az összefogás magyar szereplői mutatkozhattak be a közszolgálati egyetem magánbiztonsági szakmai napján. Így a klaszter mellett a győri Patent Holding, a szegedi Tigers Security, a budapesti Security Master és a két külföldi partner: a szerbiai Eurosecurity és az osztrák EURODET jelent meg bemutatkozó anyagaival az egyetem főépületében. A kiállításon az összefogás résztvevőivel találkozott a Győr Moson Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vagyonvédelmi Vezetők Klubjának vezetője, Bauer László.

no images were found

Előző sztori

Egy szegedi pénzváltó kirablása miatt állt bíróság elé 19 éves férfi

Következő sztori

Atlétika: Montenegróban edzőtáboroznak a titánok