/

Társastáncfesztivált és koreográfusversenyt rendeztek a Ságváriban + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

napfenytanc_197_mmz

Szombaton az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskolában a Szent-Györgyi Albert Agóra (Százszorszép Gyermekház), a Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola AMI és NOÓ támogatásával Koreográfusversenyt és Társastáncfesztivált rendeztek az Alapfokú Művészeti Iskolák társastánc tagozatos növendékei számára.

A fesztiválon az Alapfokú Művészeti Iskolákban modern társastáncot tanuló növendékek szakmai tudását, felkészültségét, a bemutatott koreográfiák technikai és művészi kivitelezését értékelte a szakmai zsűri. A fesztivál másik fontos célkitűzése a táncosok, pedagógusok, iskolák közötti kapcsolatok kiépítése, megteremtése volt versenyen kívüli programok szervezésével.

A rendezvény egyik szervezője, Nógrádiné Nóvé Zsuzsa elmondta, nagy öröm és büszkeség számára, hogy már ötödik alkalommal tartják meg az országos táncversenyt. A mára már hagyománnyá vált fesztivált szeretné a jövő években is folytatni, és köszönetet mond minden egyes szervezőnek és támogatónak, aki segített, hogy létrejöhessen a rendezvény.

A fesztiválon elért eredmények itt böngészhetők!

Molnár Máté Zoltán

no images were found

Előző sztori

Kétezer ajándékot kapott új-zélandi és ausztrál rajongóitól György herceg

Következő sztori

Az ifjúságot hívja össze az ópusztaszeri emlékpark