Kultúra

Társastáncfesztivált és koreográfusversenyt rendeztek a Ságváriban + FOTÓK

Társastáncfesztivált és koreográfusversenyt rendeztek a Ságváriban + FOTÓK

2014. április 28., hétfő
Társastáncfesztivált és koreográfusversenyt rendeztek a Ságváriban + FOTÓK
napfenytanc_197_mmz

Szombaton az SZTESágvári Endre Gyakorló ÁltalánosIskolában a Szent-Györgyi Albert Agóra (Százszorszép Gyermekház), a Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola AMI és NOÓ támogatásával Koreográfusversenyt és Társastáncfesztivált rendeztek az Alapfokú Művészeti Iskolák társastánc tagozatos növendékei számára.

A fesztiválon az Alapfokú Művészeti Iskolákban modern társastáncot tanuló növendékek szakmai tudását, felkészültségét, a bemutatott koreográfiák technikai és művészi kivitelezését értékelte a szakmai zsűri. A fesztivál másik fontos célkitűzése a táncosok, pedagógusok, iskolák közötti kapcsolatok kiépítése, megteremtése volt versenyen kívüli programok szervezésével. A rendezvény egyik szervezője,

Nógrádiné Nóvé Zsuzsa

elmondta, nagy öröm és büszkeség számára, hogy már ötödik alkalommal tartják meg az országos táncversenyt. A mára már hagyománnyá vált fesztivált szeretné a jövő években is folytatni, és köszönetet mond minden egyes szervezőnek és támogatónak, aki segített, hogy létrejöhessen a rendezvény.

A fesztiválon elért eredmények itt böngészhetők!

Molnár Máté Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.