Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 23. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 23. forduló

2014. április 18., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 23. forduló
tape_fk32_gs

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire a hálóőrök tippelnek. Most az FK kapuvédője, Brunczvik Dániel adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013/2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Vasas Gábor (HFC) 8 ponttal nyitotta a tippjátékot, Dongó Dénes, a Volán kapusa 7 pontot ért el, az UTC hálóőre, Tombácz Róbert 14 pontos, Czirják Tamás vezeti a játékot 20 ponttal, a Makó hálóőre, Czirbus Gábor 11 pontot ért el, az ásotthalmi portások Ábrahám Tamás és Urlauber István 15 pontot gyűjtöttek és rögtön a második helyre léptek. A Tápé portása, Kispéter Zoltán 9 pontos. A 23. fordulóra az FK 1899 Szeged kapusa, Bruczvik Dániel adta le voksait. A kék-fekete szívű párduc a Volán-HFC rangadót a szegedieknek „adta” 3-1-es eredménnyel, szerinte az Ásotthalom elkapja a Szentest és az Algyő megállítja a Csanádpalotát. Csapata pedig az Etelka sori katlanban, nagy küzdelemben megveri a Mórhalmot. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Brunczvik Dániel tippjei a 23. fordulóra:

Makói FC - Ujszegedi TC

2-2

Ásotthalmi TE - Szentesi Kinizsi TE

3-1

Algyő SK - Csanádpalota FC

2-1

Tisza Volán SC – HFC

3-1

Csongrád TSE - Szegedi VSE

2-0

FK 1899 Szeged - Mórahalom VSE

2-1

Nagymágocs SE - Kisteleki TE

3-1

Sándorfalva SK - Tápé ESK

1-3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.