Közélet

Lezárult a Szegedi Ítélőtábla fejlesztési projektje

Lezárult a Szegedi Ítélőtábla fejlesztési projektje

2014. április 28., hétfő
Lezárult a Szegedi Ítélőtábla fejlesztési projektje
itelotabla_projektzaro

Április 25-én záró projektülést tartottak a Szegedi Ítélőtáblán. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium még 2013 végén írt ki pályázatot bíróságok számára, melynek célja az igazságszolgáltatási szervek szervezetének fejlesztése volt. A Szegedi Ítélőtábla eredményesen pályázott a projektben, és év eleje óta több területen – egyebek között az ítélkezési folyamat korszerűsítése, a honlap látogatottságának fejlesztése, a sajtóval, más hivatásrendekkel, egyetemekkel való együttműködés fejlesztése – folytatott komoly munkát.

Harangozó Attila

, az ítélőtábla elnöke, projektmenedzser a program zárásakor kiemelte, hogy a bíróság dolgozóinak fele részt vett a projektben, így az elért eredmények megvalósítása mindenképpen széles alapokra épülhet.

Hámori Attila

elnökhelyettes, a projekt szakmai koordinátora és

Baneth Péter

, a programot segítő McMillan&Baneth cég ügyvezetője egyaránt méltatta a dolgozók aktivitását, és reményét fejezte ki, hogy lehetőség lesz a jövőben a fejlesztési folyamat folytatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.