Sport

Kézilabda: újabb győzelmével a bajnoki cím küszöbén az FKSE-Algyő

Kézilabda: újabb győzelmével a bajnoki cím küszöbén az FKSE-Algyő

2014. április 28., hétfő
Kézilabda: újabb győzelmével a bajnoki cím küszöbén az FKSE-Algyő

A tabella alsó harmadához tartozó Békéscsaba ellen lehengerlő győzelmet aratott az FKSE-Algyő, amely győzelmét a klubelnöknek, Bella Árpádnak ajánlja.

Már az első félidőben megszórta viharsarki ellenfelét az FKSE, amely végül ráduplázott ellenfelére, s megérdemelten győzött 34-17-re. Barok István tanítványai így két fordulóval a bajnokság vége előtt hárompontos előnyük birtokában már a bajnoki cím küszöbén toporognak. Amennyiben a következő mérkőzésükön, a jelenleg 11. helyen álló Püspökladány otthonában akár csak egy pontot is szereznek - a papírforma szerint toronymagas esélyes az algyői csapat - már át is lépik ezt a küszöböt.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 19. forduló:

FKSE-Algyő - Békéscsabai BDSK 34-17 (17-11)

Algyő, 50 néző. Vezette: Major, Takács.

FKSE-Algyő:

Deák - Béleczki 1, Juhász, Kiss 2, Valaczkai 8, Varga 2, Zombori 2.

Csere:

Farkas (kapus) Major 6, Berta L. 1, Szögi Z. 4/1, Kocsis 4/1, Szepesi 2, Bolvári 1, Szélpál 1, Zsadányi.

Edző:

Barok István.

Hétméteres:

2/2, ill. 5/3.

Kiállítás:

14 perc, ill. 2 perc. Barok István:

"Ezt a győzelmet elnökünknek, Bella Árpádnak ajánljuk, aki, amikor átvette a gárdát Vágó Attilától, bajnokcsapatot álmodott. Ehhez az álomhoz már csak egy pont kell, két meccsből."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.