Sport

Kézilabda: felállt a padlóról az FKSE-Algyő

Kézilabda: felállt a padlóról az FKSE-Algyő

2014. április 8., kedd
Kézilabda: felállt a padlóról az FKSE-Algyő

Igazi rangadót vívott Törökszentmiklóson az FKSE-Algyő, amely a körülmények ellenére, komoly hátrányból felállva tudott pontot szerezni.

A gólzáporos első félidőre még a hazaiak előnyével mentek a csapatok, majd a Törökszentmiklós ellépett a listavezetőtől a második félidő első felében. A játékrész derekán aztán fordult a kocka, felszívták magukat a Barok-tanítványok, s átvették a vezetést is. A hajrában azonban nem sikerült kiharcolni a győzelmet, 33-33 lett a vége, s bár pontot veszített, továbbra is vezeti a férfi kézilabda NB II regionális csoportját az FKSE.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 18. forduló:

Székács KE Törökszentmiklós - FKSE Algyő 33-33 (19-16)

Törökszentminklós 200 néző, vezette: Mazzag, Papp.

FKSE-Algyő:

Farkas - Teimel, Major 9, Kiss 2, Valaczkai 4, Varga, Zombori.

Csere:

Deák (kapus) Béleczki 7, Szepesi 3, Kocsis 1, Bolvári 4, Szögi Z. 3, Juhász, Zsadányi, Szélpál.

Edző:

Barok István Barok István:

"Pocsékul kezdtünk. Padlót fogtunk, ránk számoltak, de hétnél felálltunk, sőt a 46. percben átvettük a vezetést. 'Nagy meglepetésünkre' az ifi meccsen kifogástalanul működő eredményjelző 'felmondta a szolgálatot', s az ellenfél NB I-es bíróként fungáló mestere fújta le a meccset a mi támadásunknál, amire kollégái rábólintottak. Egy mondással megint gazdagabbak lettünk: holló a hollónak..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.