Sport

Kézilabda: a Tatabánya legyőzése az elsődleges a Picknek

Kézilabda: a Tatabánya legyőzése az elsődleges a Picknek

2014. április 10., csütörtök
Kézilabda: a Tatabánya legyőzése az elsődleges a Picknek
pickszeged_mj167

A hétvégén a jelszó: "Mindenki kékbe, mindenki Pécsre!" A magyar kupa négyes döntőjére hangol a Pick Szeged.

Szombaton 16 órától a Tatabánya ellen lép pályára a férfi kézilabda magyar kupa elődöntőjében a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A másik ágon két órával előtte Veszprém - Gyöngyös összecsapást rendeznek a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban - kétségtelenül a két nagyobb nevű csapat az esélyese a két párharcnak. Ám az elmúlt hetekben az EHF Kupa küzdelmeire koncentráló, végül csoportelsőként a nyolc közé jutó Pick Szegednél egyelőre az első feladatra koncentrálnak. "

Juan Carlos Pastor

hangsúlyozta mindannyiunknak: ahhoz hogy döntőbe jussunk, előbb le kell győznünk a Tatabányát. Ez az elsődleges, nem szabad annyira előre gondolkodnunk, hogy mi lesz majd a Veszprém ellen a döntőben. Természetesen azért készülünk a bakonyiakra is, szerda este videóztunk, csütörtökön és pénteken pedig a Tatabányára készülünk. Amiatt is fontos az alapos felkészülés, mert Tatabányán legutóbb alaposan megizzadtunk, épp ezért nem számítok sétagaloppra az elődöntőben, koncentrált játékot kell nyújtanunk a döntőbe jutáshoz" - közölte a SZEGEDma.hu-val Ilyés Ferenc, a Pick válogatott kézilabdázója. A bajnokságban decemberben Tatabányán 28-23-as diadalt aratott a Pastor-legénység, míg februárban Szegeden magabiztosabb, tízgólos győzelmet (26-16) arattak Vadkertiék. A szombaton 16 órakor kezdődő pécsi mérkőzésen a papírforma ugyan szegedi győzelmet sejtet, ám nem szabad elfeledni a tényt, hogy a Tatabánya volt az elmúlt években az egyik legnehezebb ellenfele a Tisza-partiaknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.