Bulvár

Ismét zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál

Ismét zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál

2014. április 19., szombat
Ismét zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál
baleset_m5_df

Ismét zavartalan a forgalom az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol korábban két baleset is történt szombat délután - közölte a rendőrség.

Korábban írtuk

Hürkecz Zoltán

elmondta: nem sokkal fél kettő után az autópálya 108-as kilométerénél eddig tisztázatlan okból felborult egy román rendszámú személyautó. A járműben négy ember ült, közülük ketten megsérültek. Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére a belső sávot lezárta a rendőrség, a járművek a külső és a leállósávot használhatják - tette hozzá a szóvivő. Jelezte, 15 óra körül néhány száz méterre újabb karambol történt: egy személyautó hátulról ütközött neki egy másik gépkocsinak, mely ezt követően árokba csapódott és felborult. A balesetet okozó járműben ketten ugyancsak megsérültek - közölte Hürkecz Zoltán. Tájékoztatása szerint az M5-ös autópályának ezen a részén lassan halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.