Csaknem 30 sérült a szentesi vonatbalesetben (FRISSÍTVE!) + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

vonatbaleset_szentes02Sok sérültje van annak a Szentesnél történt hétfői balesetnek, amelyben motorvonattal ütközött egy kukoricát szállító teherautó.

A tehergépkocsi Szegvár és Szentes között, az Ipartelepi úti vasúti átjáróban ütközött össze egy kétkocsis motorvonattal, a sérültek számáról egyelőre ellentmondóak az információk.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel azt közölte, tizenhárman sérültek meg, közülük egy életveszélyes sérültet mentőhelikopter szállított kórházba, egy ember sérülése pedig súlyos.

A Mávinform tájékoztatása szerint 3-an súlyosan, mintegy 25-en pedig könnyebben sérültek meg a balesetben. A baleset következtében a vonat mozdonya és az utána lévő kocsi kisiklott, jelenleg áll a vasúti közlekedés ezen a szakaszon, Szegvár és Szentes között autóbuszok viszik az utasokat. Közölték azt is, a kamion a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

no images were found

Előző sztori

Orbán: folytatni kell a családtámogatási rendszer fejlesztését

Következő sztori

Belép a román kormányba az RMDSZ