Közélet

Csaknem 30 sérült a szentesi vonatbalesetben (FRISSÍTVE!) + FOTÓK

Csaknem 30 sérült a szentesi vonatbalesetben (FRISSÍTVE!) + FOTÓK

2014. március 3., hétfő
Csaknem 30 sérült a szentesi vonatbalesetben (FRISSÍTVE!) + FOTÓK
vonatbaleset_szentes02

Sok sérültje van annak a Szentesnél történt hétfői balesetnek, amelyben motorvonattal ütközött egy kukoricát szállító teherautó.

A tehergépkocsi Szegvár és Szentes között, az Ipartelepi úti vasúti átjáróban ütközött össze egy kétkocsis motorvonattal, a sérültek számáról egyelőre ellentmondóak az információk.

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel azt közölte, tizenhárman sérültek meg, közülük egy életveszélyes sérültet mentőhelikopter szállított kórházba, egy ember sérülése pedig súlyos. A Mávinform tájékoztatása szerint 3-an súlyosan, mintegy 25-en pedig könnyebben sérültek meg a balesetben. A baleset következtében a vonat mozdonya és az utána lévő kocsi kisiklott, jelenleg áll a vasúti közlekedés ezen a szakaszon, Szegvár és Szentes között autóbuszok viszik az utasokat. Közölték azt is, a kamion a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.