Sport

Vízilabda: kötelező győzelemre készülnek Dalmády Szandráék

Vízilabda: kötelező győzelemre készülnek Dalmády Szandráék

2014. március 6., csütörtök
Vízilabda: kötelező győzelemre készülnek Dalmády Szandráék
lengyeldominika_universitas_eger19_gs

Szombaton a Honvéd ellen megszerezné első győzelmét a tavaszi etapban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata.

A tavasz folyamán még nyeretlen a szegedi női vízilabdacsapat, ráadásul nagy küzdelmet hozó csaták után legutóbb az UVSE otthonában

csúnya vereséget szenvedtek

Dalmády Szandráék. "Átbeszéltük az UVSE elleni hétvégi fiaskó tanulságait, igyekeztem rendet tenni a fejekben, mindannyiunknak fel kell dolgoznunk egy ilyen vereséget. Nagy terhelés alatt van a csapat az elmúlt időszakban, s ez nem is fog csökkenni. Sok edzéssel készülünk, kicsit alá is vetjük a rájátszásra való felkészülésnek a tréningeket. A Honvéd ellen kötelező kategóriába tartozhat a győzelem, de nem szabad egyetlen ellenfelet sem alábecsülni - ugyanakkor az is tény, hogy nem egy Eger, egy Szentes, vagy egy UVSE játékoskeretével rendelkező gárdáról van szó" - vélekedik a meccset illetően

Major Levente

vezetőedző. Az ősze folyamán a szegedi lányok idegenben 12-9-re gyűrték le a Kőér utcaiakat, az volt a csapat eddigi két diadalából az első. A szegediekhez hasonlóan a Honvéd is két győzelemmel és hat ponttal áll, ám az egymás elleni találkozó miatt - de a gólkülönbséget tekintve is - a szombati házigazdák mögé szorul a tabellán, a hetedik helyre.

Rottler Antal

együttese a szezonban csak a sereghajtó Angyalföldi Sportiskolát tudta legyőzni, többi mérkőzésén nem ritkán 20 gól felett kapott. A szegediek hazai környezetben egyértelműen sokkal esélyesebbnek számítanak számítanak a szombaton, 17.30-kor az újszegedi SZUE-ban kezdődő találkozón, különösen ha olyan népes szurkolótábor buzdítja őket, mint legutóbbi hazai meccsükön, az Eger ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.