Közélet

Virágot és prizmát osztottak a rendőrök nőnapon + FOTÓK

Virágot és prizmát osztottak a rendőrök nőnapon + FOTÓK

2014. március 9., vasárnap
Virágot és prizmát osztottak a rendőrök nőnapon + FOTÓK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nőnapon nem büntették a rendőrök a szabálytalan bicikliseket, prizmákat osztogattak, sőt a hölgyeknek egy-egy szál rózsa is járt szombaton.

A látni és látszani elv fontosságára hívta fel a figyelmet

Vad Róbert

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának titkára, aki kollégáival szombaton kerékpárosokat ellenőrzött. A Dóm térnél és az Anna kútnál a drótszamáron közlekedőket állították meg, ám nőnap lévén ezúttal nem büntettek. „Azt tapasztaljuk, hogy egyre több kerékpáron van lámpa, kevesen tudják azonban, hogy az első keréken kötelező tartozék a prizma” – hangsúlyozta. A kerékpárok műszaki állapotát is felmérték, ezúttal azonban a feljelentés és a helyszíni bírság helyett virágokat osztogattak a rend őrei.

Szamosközi Enikőt

most először állították meg a rendőrök. Portálunknak elmondta, mindenhova kerékpárral közlekedik Szegeden. „A biciklim nincs a legjobb állapotban. Amióta megvettem, még nem vizsgáltattam át szervizben, most tervezem” – fogalmazott Enikő, aki nagyon örült a rózsaszálnak, amit ajándékba kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.