/

Örök érvényű döntési dilemmák a pódiumon

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

othello30_gs„A mór egyenes nyílt természetű, Könnyen hisz a becsület látszatának. S orránál fogva úgy vezethető, Mint a szamár.” A pódiumon Bodolay Géza az Othello, a velencei mór című tragédia rendezője és Baracskai Zoltán Shakespeare olvasatairól beszélgetnek március 23-án.

A profi üzletemberek gyakran kerülnek a drámai hősökhöz hasonló helyzetekbe, ahonnan nincs egyetlen helyes kiút. Érdemes elgondolkodni azon, miként hat a kiútkeresésre az ötletek ravasz és körmönfont bedobása.

A pódiumbeszélgetésen Bodolay Géza a rendező szemüvegén keresztül elmeséli, milyen különböző olvasatok adhatók Shakespeare sorainak. Baracskai Zoltán, a döntéstudományok nemzetközi hírű professzora erre egy-egy üzleti dilemmával reflektál, melyet a résztvevők saját történeteikkel tarkíthatnak. Gyüdi Sándor főigazgató, mint házigazda moderálja a beszélgetést.

A program időpontja március 23. 18 óra. A belépő ára 12 700 forint, amelyben szerepel a pódiumbeszélgetés, illetve egy szabadon megtekinthető Othello előadás március 11-én és 22-én 19 órától, vagy pedig március 23-án 15 órától. A megvásárolt programbelépő automatikus belépésre nem jogosít. A kiválasztott előadásra a programbelépő felmutatásával vehető át a helyreszóló jegy a színház jegyirodájában vagy az előadás előtt a helyszínen.

Default thumbnail
Előző sztori

Nagygyűlést tart a Fidesz

Következő sztori

Elindult a forgalom a földeáki úton

Legutóbbi hasonló cikkek