Kultúra

Örök érvényű döntési dilemmák a pódiumon

Örök érvényű döntési dilemmák a pódiumon

2014. március 10., hétfő
Örök érvényű döntési dilemmák a pódiumon
othello30_gs

„A mór egyenes nyílt természetű, Könnyen hisz a becsület látszatának. S orránál fogva úgy vezethető, Mint a szamár.” A pódiumon Bodolay Géza az Othello, a velencei mór című tragédia rendezője és Baracskai Zoltán Shakespeare olvasatairól beszélgetnek március 23-án.

A profi üzletemberek gyakran kerülnek a drámai hősökhöz hasonló helyzetekbe, ahonnan nincs egyetlen helyes kiút. Érdemes elgondolkodni azon, miként hat a kiútkeresésre az ötletek ravasz és körmönfont bedobása. A pódiumbeszélgetésen

Bodolay Géza

a rendező szemüvegén keresztül elmeséli, milyen különböző olvasatok adhatók Shakespeare sorainak.

Baracskai Zoltán

, a döntéstudományok nemzetközi hírű professzora erre egy-egy üzleti dilemmával reflektál, melyet a résztvevők saját történeteikkel tarkíthatnak.

Gyüdi Sándor

főigazgató, mint házigazda moderálja a beszélgetést. A program időpontja március 23. 18 óra. A belépő ára 12 700 forint, amelyben szerepel a pódiumbeszélgetés, illetve egy szabadon megtekinthető Othello előadás március 11-én és 22-én 19 órától, vagy pedig március 23-án 15 órától. A megvásárolt programbelépő automatikus belépésre nem jogosít. A kiválasztott előadásra a programbelépő felmutatásával vehető át a helyreszóló jegy a színház jegyirodájában vagy az előadás előtt a helyszínen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.