Bulvár

Kitépték a makói nő kezéből a táskáját

Kitépték a makói nő kezéből a táskáját

2014. március 4., kedd
Kitépték a makói nő kezéből a táskáját

A bejelentéstől számított 5 órán belül elfogták a gyanúsítottakat a makói rendőrök - írja a police.hu.

Egyedül ment szórakozni az az 59 éves nő, akinek táskáját két helyi férfi tépte ki kezéből 2014. március 2-án 21 óra 30 perc körüli időben Makón a Bajza utcában. A megalapozott gyanú szerint a 19 éves

L. Iván

és 28 éves testvére,

L. Máté

az egyik makói vendéglátó egységben figyelték ki az egyedül tartózkodó sértettet. Miután a nő kerékpárjával haza indult, a két gyanúsított utána eredt és egy óvatlan pillanatban kirántotta a sértett kezében lévő táskáját, benne készpénzével, mobiltelefonjaival és okmányaival. A nő másnap tett feljelentést a Makói Rendőrkapitányságon. A rendőrök széles körű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként 5 órán belül elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Ivánt és L. Mátét. A rendőrök a házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított telefonokat. A terheltek kihallgatásuk során elmondták a nyomozóknak, hogy a sértett táskáját és okmányait egy kályhában elégették. L. Iván és L. Máté ellen rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A rendőrök kezdeményezték a két terhelt előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.