Bulvár

Ételt és CD-t loptak az Olajbányász téri boltból

Ételt és CD-t loptak az Olajbányász téri boltból

2014. március 25., kedd
Ételt és CD-t loptak az Olajbányász téri boltból

Tetten érték a szegedi rendőrök azt az öt fiatalt, akik élelmiszert és CD-t tulajdonítottak el az egyik helyi áruházból - jelenti a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének járőrei 2014. március 20-án 9 óra körüli időben figyeltek fel a gyanúsan viselkedő társaságra az Olajbányász téren. Mikor igazoltatni akarták őket, a csoport tagjai elfutottak. A rendőrök a 20 éves

B. Csabát

, a 18 éves

K. Tamás Zsoltot

és a 18 éves

M. Sándort

a helyszínen elfogták, 16 éves társukat az iskolából állították elő, míg a 19 éves

B. Norbert

idézésére megjelent a rendőrőrsön. A gyanúsítottak kihallgatásukon részletes beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy mialatt B. Csaba és B. Norbert elterelték az eladó figyelmét, M. Sándor kávét, kekszet és CD-t rejtett a kabátjába és eltulajdonította azokat. Zsákmányukon az üzlet előtt akartak osztozni, de a rendőrök tetten érték őket. A lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.