Közélet

A szegedi Vakok Otthonának lakóit köszöntötte a kormánymegbízott + FOTÓK

A szegedi Vakok Otthonának lakóit köszöntötte a kormánymegbízott + FOTÓK

2014. március 7., péntek
A szegedi Vakok Otthonának lakóit köszöntötte a kormánymegbízott + FOTÓK
nonapi_koszonto_szeged20_gs

Nőnap alkalmából egy-egy szál virággal lepte meg a Csongrád Megyei Vakok Otthonának lakóit és dolgozóit B. Nagy László. A kormánymegbízott pénteken mórahalmi, ásotthalmi és ruzsai intézeteket is meglátogatott.

Virággal lepte meg nőnap alkalmából

B. Nagy László

kormánymegbízott a Csongrád Megyei Vakok Otthonában lakó és dolgozó hölgyeket. A szál gerbera és a néhány kedves szó sokat jelentett az intézményben ápoltak számára, hiszen közülük sokaknak már egyetlen hozzátartozója sem maradt, aki meglátogathatná. "Szeretnénk ezzel az apró figyelmességgel kedveskedni az intézmény lakóinak, megköszönve számukra a sokéves munkát, illetve hogy felnevelték a generációnkat" - emelte ki a kormánymegbízott. "Az ápolókkal együtt közel 150 főt számlál az intézmény, a vakok és gyengén látók mellett mozgássérültek lakhelyéül is szolgál" - nyilatkozta portálunknak

Berta Árpádné

, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltségének igazgatója. Sok közülük már teljesen ágyhoz kötött, őket szobájukban köszöntötte meg B. Nagy László. Az újszegedi állomás után Mórahalmon és Ruzsán a helyi idősek otthonát látogatta meg pénteken a kormánymegbízott, valamint Ásotthalmon a fogyatékkal élőket lepte meg egy szál virággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.