A szegedi Vakok Otthonának lakóit köszöntötte a kormánymegbízott + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

nonapi_koszonto_szeged20_gsNőnap alkalmából egy-egy szál virággal lepte meg a Csongrád Megyei Vakok Otthonának lakóit és dolgozóit B. Nagy László. A kormánymegbízott pénteken mórahalmi, ásotthalmi és ruzsai intézeteket is meglátogatott.

Virággal lepte meg nőnap alkalmából B. Nagy László kormánymegbízott a Csongrád Megyei Vakok Otthonában lakó és dolgozó hölgyeket. A szál gerbera és a néhány kedves szó sokat jelentett az intézményben ápoltak számára, hiszen közülük sokaknak már egyetlen hozzátartozója sem maradt, aki meglátogathatná. “Szeretnénk ezzel az apró figyelmességgel kedveskedni az intézmény lakóinak, megköszönve számukra a sokéves munkát, illetve hogy felnevelték a generációnkat” – emelte ki a kormánymegbízott.

“Az ápolókkal együtt közel 150 főt számlál az intézmény, a vakok és gyengén látók mellett mozgássérültek lakhelyéül is szolgál” – nyilatkozta portálunknak Berta Árpádné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltségének igazgatója. Sok közülük már teljesen ágyhoz kötött, őket szobájukban köszöntötte meg B. Nagy László.

Az újszegedi állomás után Mórahalmon és Ruzsán a helyi idősek otthonát látogatta meg pénteken a kormánymegbízott, valamint Ásotthalmon a fogyatékkal élőket lepte meg egy szál virággal.

Előző sztori

Zenei tulajdonságaik miatt választhatták a Stonehenge köveit

Következő sztori

Elbontják a belvárosi telefontornyot + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek