Közélet

A Fidelitas középiskolai vetélkedőt indít a rendszerváltásról

A Fidelitas középiskolai vetélkedőt indít a rendszerváltásról

2014. március 3., hétfő
A Fidelitas középiskolai vetélkedőt indít a rendszerváltásról

A Fidelitas történelmi versenyt hirdet középiskolás diákoknak a rendszerváltás huszonötödik évfordulójának alkalmából a Terror Háza Múzeum szakmai segítségével és a Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány támogatásával.

A Fidesz ifjúsági szervezete az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében kifejti, Rendszerváltozás-Rendszerváltoztatás-Rendszerváltás címmel meghirdetett verseny célja a közelmúltunk történetének megismertetése a rendszerváltást követő években született fiatalokkal, akik már alig tudnak valamit a magyar történelem egyik legmeghatározóbb fordulatáról. A versenyen részvevő tizenkét legjobb versenyző és családja ingyenes belépőt nyer a Terror Háza Múzeumba, míg a győztesek a szervezők szerint értékes tárgynyereményt és könyvjutalmat vehetnek át. A versenykiírás és további információk a www.rendszervaltozasverseny.hu honlapon és az esemény közösségi oldalán is megtalálhatók. A történelmi vetélkedő része annak a rendszerváltás huszonötödik évfordulójának alkalmából rendezett programsorozatnak, amelyet

Schmidt Mária

, a Terror Háza Múzeum főigazgatója vezet - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.