/

Wellness hétvégén próbált már így pihenni?

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

wellness-hetvege-szegedmaA folyamatos hajtás, a rengeteg munka miatt egyre több ember érzi azt, hogy időnként ki kell zökkennie a város forgatagából, vagy a kedvesével kell eltöltenie pár romantikus napot valahol a természetben.

Az ország bármely részén találhatunk olyan ajánlatokat, melyeknek nehéz ellenállni. De talán nem is szükséges! Válasszunk ki egy számunkra megfelelő helyszínt, és egyszerűen induljunk útnak! Legyen az egy csendes, eldugott kis falucska, vagy egy hangulatos város, biztosak lehetünk benne, hogy – bármelyik korosztályhoz is tartozunk – megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

A wellnessakcio.hu wellness hétvége portálon több ajánlat közül is válogathatunk, és találhatunk kifejezetten akciós wellness hétvége ajánlatokat is. A portálon az ország minden részéről kerülnek fel ajánlatok, így nekünk nincs más dolgunk, mint kiválasztani a legszimpatikusabb szálláshelyet. Azok az ajánlatok a legkedveltebbek, ahol nem akciós csomagokban lehet megkapni a kedvezményt, hanem napi kedvezmények vannak. Ilyenek például a Mezőkövesdi vagy a Simontornyai wellness szállodák akciói.

Mivel nagyon felkapott mindkét szálloda, ezért érdemes előre foglalni. Persze ha szeretjük az izgalmakat, a kalandokat, akkor akár a térképre rábökve is lehet kirándulni. Kis szerencsével egy hangulatos kisvárosban kötünk ki, ahol a hotelban biztosan találunk egy-két kiadó szobát. Egy ilyen város lehet például Miskolctapolca. Az itt található wellness hotel is folyamatos akciókkal várja a barlangfürdőhöz látogatókat. Legkedveltebb csomagjuk az Érzéki Elegancia nevet viseli, mely leginkább párok részére ajánlott, hisz a barlangfürdőben történő lubickolás, a csokoládé masszázs mind a párok számára lett összeállítva. A hotel garantálja, hogy az itt töltött pár nap után újjászületve, még szerelmesebben fognak visszatérni a munkás hétköznapokba.

Amennyiben a wellness mellett szeretnénk még egy kis látnivalóban is gyönyörködni, akkor válasszuk Visegrádot. A történelmi városban helyet kapó hotel elegáns, modern környezettel várja a turistákat. Elmondhatjuk, hogy Visegrádra egyaránt járnak fiatalok, idősek, szerelmes párok és családok is. A nagyszülők részére találták ki a Nagyszülőkkel Visegrádon csomagot. A csomag két éjszakára szól, és a hangsúly a közös programokon van. Mivel közel van a fővároshoz, így még a kisebb gyerekeket is elengedik a szülők a nagyikkal. A lényeg az, hogy a nagyszülő még több időt tölthessen együtt kisunokájával. Ennek a csomagnak a legtöbb nagyszülő nem tud ellenállni.

A nyaralások, pihenések lényege nem az, hogy hány csillagos hotelban szállunk meg, hanem hogy igazán jól érezhessük magunkat, hogy felhőtlenül kikapcsolódhassunk. Ha wellness hétvége érdekel minket, akkor a wellnessakcio.hu internetes honlapon könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legjobban megfelelő akciót.

(X)

Előző sztori

Tesztoszteron ampulla a kamionban

Következő sztori

Péntekig lehet igényelni állami támogatást a pénztárgépekre