Sport

Vízilabda: megizzasztották a szegedi pólósokat + FOTÓK

Vízilabda: megizzasztották a szegedi pólósokat + FOTÓK

2014. február 25., kedd
Vízilabda: megizzasztották a szegedi pólósokat + FOTÓK
szeged_beton_edzes27_gs

Újabb különleges edzéstervvel bővítette erőnléti felkészüléseit a Szeged VE: a Vincze-csapat most már deepwork és bodyart tréningeket is végez.

Kedd reggel kemény tréninget kaptak a szegedi vízilabdás fiúk: a szegedi Selfnesscenter Rekreációs Központ deepwork és bodyart edzői,

Bús Mirella

és

Szűcs Ákos

instrukcióinak nyomán végzett gyakorlatok rövid idő alatt alaposan megizzasztották az olimpiai és világbajnok, Universiade- és magyarkupa-győztes pólósokat. "Egy különleges szárazföldi programot végeztek el a srácok, amit másfél hónapja vettük be programba. Két változata van, a deepwork - ezt végezték a fiúk most, valamint a bodyart, ez péntekenként szerepel a programban. Január eleje-közepétől kezdtük ezzel még változatosabbá tenni az edzéseinket a különböző korábbi csapatépítő jellegű megmozdulásaink, valamint a hagyományos száraz és vizes tréningek kiegészítéseként" - közölte a SZEGEDma.hu-val

Vincze Balázs

vezetőedző az aerobik és jóga elemeket is felvonultató, több mint egy órás intenzív tréning kapcsán. A Szeged VE vízilabdásainak a napi edzések mellett két további nyilvános szereplésük is lesz a héten: előbb csütörtökön 17.15-től népszerűsítik az egészséges életmódot és testmozgást immár hagyományossá váló "Fuss egy kört a szegedi pólósokkal!" nevet viselő eseményükkel, azután szombaton délelőtt 11.30-tól Szentesen vívnak megyei rangadót az OB I-es bajnokságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.