Közélet

Több mint félezer kamion várakozik Csongrád megyében

Több mint félezer kamion várakozik Csongrád megyében

2014. február 3., hétfő
Több mint félezer kamion várakozik Csongrád megyében

Több mint félezer kamion várakozik Csongrád megyében, mivel a szerb hatóságok a rossz útviszonyok és a rendkívüli időjárás miatt megtiltották a járművek belépését – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a szerbiai határrendőrség továbbra sem engedi belépni az országba a tehergépjárműveket. A határra személyautóval érkezők közül is csak azok utazhatnak Szerbiába, akik legfeljebb Szabadkáig közlekednek. A menetrend szerinti autóbuszokat fogadják. A Csongrád megyei kamionparkolók – amelyeket a rendőrség rendszeresen ellenőriz - megteltek, 508 kamion töltötte az éjszakát Röszke térségében. A rendőrök teát osztanak Röszkén, valamint három nyelvű - magyar, angol és szerb - szórólapokon tájékoztatják a határ előtt várakozókat. A szerbiai határrendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy mikor indulhat meg ismét a teljes forgalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.