Elmondom

SZerinTEd? – Gergely Kata Viola válaszol

SZerinTEd? – Gergely Kata Viola válaszol

2014. február 13., csütörtök
SZerinTEd? – Gergely Kata Viola válaszol
SZS20140212_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Igazságosnak tartod az új, tömegközlekedésre jogosító egyetemi bérletrendszert?

Mai bemutatkozónk Gergely Kata Viola, aki a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karon angol-spanyol és kultúra szakon tanárnak tanul. A zsombói lány szerencsésnek érzi magát, amiért a második félévben jogosult lett a bérletre, de ismerősei között akadnak, akik mellé nem állt Fortuna. Éppen ezért igazságtalannak tartja az új igénylési rendszert, holott szerinte minden államilag támogatott hallgatónak biztosítani kellene az ingyenes bérletet, ami egyébként 20 ezer forint körüli érték.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Viola nem szeretett volna összeesküvés elméleteket gyártani, de az is megfordult a fejében, hogy a bérletkérvényező űrlap kitöltését direkt bonyolították. Neki SZTE-s nővére segített eligazodni az elektronikus rendszerben.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Muse - Arctic Monkeys - Avicii - Foster the people - Bruno Mars

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.