Közélet

Már 3200 ajánlást kapott Farkas Sándor

Már 3200 ajánlást kapott Farkas Sándor

2014. február 18., kedd
Már 3200 ajánlást kapott Farkas Sándor

Közel 3200 ajánlást gyűjtött össze Farkas Sándor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, aki portálunknak eljuttatott sajtóközleményében köszönte meg az eddigi támogatóinak a bizalmat.

Farkas Sándor

közleményét alább olvashatják: "Ezúton szeretném köszönetem kifejezni, ajánlóimnak, illetve segítőimnek, hogy a 2014. évi országgyűlési választás Csongrád megye 3. számú választókerületében a tegnapi nap már 3200 ajánlás tettek a Fidesz jelöltjeként reám. A hivatalos jelöltté váláshoz az eddig összegyűlt ívek a mai nap leadásra kerültek, de ettől független kérem támogatóimat, hogy továbbra is lankadatlan intenzitással keressék az aktivistáinkat, és biztosítsanak támogatásukról, az ehhez szükséges feltételek biztosítjuk. Köszönettel: Farkas Sándor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.