//

Már 27 kamera lesi a szentesieket

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szentesterfigyelokameraSzentes Város Önkormányzatának megrendelésére a kivitelező 4 közterületi kamerát adott át a Szentesi Rendőrkapitányság használatába február 24-én.

A már másfél éve 23 kamerával üzemelő rendszer kibővült a Szentes, Deák Ferenc utca – Dósai Molnár utca kereszteződésénél lévő Gyermekotthonnál, a Szentes, Koszta József utca – Zrínyi utca kereszteződésénél lévő Városi Könyvtárnál, Szentes, Szent Imre herceg utca – Szent Anna utca kereszteződésénél lévő Horváth Mihály Gimnáziumnál, valamint a Nagyhegyi városrészben a Hajnal utca – Szelevényi út kereszteződésénél felállított kamerákkal.

Az újonnan beszerzett kamerák HD minőségben közvetítik a képeket a Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletén lévő központba, ahol a figyelés történik.

Ezen fejlesztés is hozzájárulhat ahhoz, hogy csökkenjen Szentes városában a közterületen elkövetett jogsértések száma, javuljon a felderítés, a közlekedési morál és az állampolgárok szubjektív biztonságérzete.

A jövőben további fejlesztésekre is lehetőség nyílhat, mivel a meglévő rendszer alkalmas újabb kamerákkal történő bővítésre.

Előző sztori

Újabb sikeres asztalitenisz-verseny Móravároson

Default thumbnail
Következő sztori

Embercsempészt, határsértőket fogtak Mórahalmon

Legutóbbi hasonló cikkek