Sport

Labdarúgás: Papdi, Mucsi és Fodor a Bordány SK-ban folytatja

Labdarúgás: Papdi, Mucsi és Fodor a Bordány SK-ban folytatja

2014. február 18., kedd
Labdarúgás: Papdi, Mucsi és Fodor a Bordány SK-ban folytatja
bordany_szoreg53_gs

Javában zajlik a felkészülés a Bordány SK Megyei II. osztályú labdarúgó csapatánál is, három új játékossal erősített a csapat.

Retek Flórián tanítványai heti két edzéssel és a terembajnokság mérkőzéseivel készülnek a március 9-ei, Csengele elleni bajnoki rajtra. A csapat magja már az elmúlt időszakban kialakult, így nagy játékos mozgás nem volt várható télen sem a csapatnál, várhatóan távozó játékos sem lesz. Mindösszesen három játékos csatlakozik a kerethez, akik segítségével a társaság továbbra is ott lehet az élmezőnyben. Papdi Tamás - Mórahalom VSE-től érkezik - a középpálya bármely posztján a csapat segítségére lehet, ötletes, kreatív futballjával gyorsan belophatja magát a helyi szurkolók szívébe. A „Guti” becenévre hallgató, 25 éves játékos korábban játszott az UTC és az Ásotthalom csapatában is. A 26 éves Mucsi Zsolt, Öttömösről – korábban egyébként ő is játszott Ásotthalmon - teszi át a székhelyét. Ő a védelemben, illetve a középpálya védekező részében kaphat szerepet. A legfiatalabb érkező, a 19 éves Fodor Balázs – Sándorfalva gárdájától érkezik -, aki a középpályán és csatárposzton is erőssége lehet a homokháti csapatnak. Fodor egyébként a Bordány SK nevelése, korábban játszott a Tisza Volán utánpótlás együttesében is, illetve 2011. nyarán épp Bordányból igazolt Sándorfalvára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.