Sport

Kézilabda: Pastor puzzle-jának gyöngyszeme Jonas Källman + VIDEÓ

Kézilabda: Pastor puzzle-jának gyöngyszeme Jonas Källman + VIDEÓ

2014. február 3., hétfő
Kézilabda: Pastor puzzle-jának gyöngyszeme Jonas Källman + VIDEÓ
kallman_pickszeged_03_ia

Juan Carlos Pastor újjáépíti a Pick Szeged csapatát, amelybe Jonas Källmann személyében világklasszis balszélső érkezett.

Köszönjük Olvasóink megtisztelő figyelmét, élő beszámolónk Jonas Källman érkezéséről ezzel véget ért!

14.25:

A Pick új játékosa szerdán, a Csurgó elleni bajnokin már be is mutatkozik a szegedi egységben - reméljük, zajos sikerrel!

14.20:

A 32 esztendős Jonas Källman spanyolul elárulta - Marko Krivokapic tolmácsolásában -, inkább a magyar kézilabdát ismeri, mint a Picket. Többször is játszottam a magyar válogatott ellen, de Szegeden is megfordultam, s több csapattársamat is ismerem, illetve nagyon tetszik az a szurkolás, ami a Pick meccsein tapasztalható" - közölte a balszélső. "Szombaton érkeztem, nagyon tetszik a város, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogom érezni maga itt" - közölte a svéd légiós, aki hozzátette Larholm csapattársa a svéd válogatottban, Parrondóval pedig a Ciudad Realban (később Atletico Madrid néven futott a csapat) kézilabdáztak együtt. http://www.youtube.com/watch?v=DqzN2caU6hg

14.15:

A Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója elmondta, Källman volt Pastor mester listáján az első számú jelölt szélső posztra. "A Mister puzzle-ként építi fel a csapatot, s most egy igazi gyöngyszemet találtunk" - jelentette ki Mezei Richárd. "Jonas nagyon jó támadójátékos, akivel alaposan megerősödik a bal oldalunk. A csapatot úgy vélem hátulról, a védelmet felől kell felépíteni, s Jonas illeszkedik e képbe sokoldalúságával, hiszen magas termetű szélső, aki az irányító saját oldalán tud védekezni. Ez eddig nem így volt, s okozott is gondokat a találkozókon. Biztos vagyok benne, Jonas a legjobb zavaró a világon, s magas és gyors ember, Vadkertihez hasonlóan remek alkotóeleme lesz a védelmünknek. Kevés olyan balszélső van a világon, akit a védekezésben harmadik emberként tudnánk alkalmazni."

kallman_pickszeged_04_ia

14.10:

A svéd világklasszis címeit felsorolva Szeberényi Klára, a Pick Szeged kommunikációs és marketing menedzsere mutatja be a Mezei Richárd vezérigazgató és Marko Krivokapic másodedző között helyet foglaló Källmant. A sajtótájékoztatón természetesen Juan Carlos Pastor is részt vesz, ő Mezei Richárd jobbján foglalt helyet.

14.05:

Egyre nagyobb a nyüzsgés az étterem különhelyiségében, kamerák és fényképezőgépek kereszttüze vár a svéd klasszisra.

13.55:

Jonas Källmann egyébként 2012-es olimpiai bajnoki ezüstérme mellett háromszoros Bajnokok Ligája-győztes az egykori Ciudad Reallal, amellyel az Európai Szuperkupát is elnyerte, szintén három alkalommal. A legutóbb az IFK Skövde csapatában remekelő játékos kéthónapos gyermekével s feleségével érkezett Szegedre, ahol három és fél éves szerződését fogja tölteni.

13.50:

Friss hír a csapat háza tájáról, hogy a spanyol szélső, Roberto Parrondo kedden utazik Gyulára, ahol a Pándy Kálmán Kórház Traumatológiai Osztályán Csotye János traumatológus fogja megműteni a légiós vállát.

kallman_pickszeged_01_ia

13.45:

Mint korábban megírtuk

, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 3 és fél éves szerződést kötött a svéd válogatott Jonas Källmannal. Az olimpiai ezüstérmes kézilabdás a hét végén érkezett Szegedre, s hétfő délután mutatták be a sajtónak a Tiszavirág étteremben. A tájékoztató előtti sürgés-forgás közepette már kiderült, Källman (ejtsd: Sjallman) a 8-as számú mezben fog játszani, ennek megfelelően a konferencia helyiség falát is leendő piros, kék és narancssárga-szürke Pick-mezeivel dekorálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.