Sport

Kézilabda: a Tatabánya ellen hangol Eperjesre a Pick

Kézilabda: a Tatabánya ellen hangol Eperjesre a Pick

2014. február 18., kedd
Kézilabda: a Tatabánya ellen hangol Eperjesre a Pick
pick_benfica_mj21

Szerda este rangadót vív a Pick Szeged a bajnokságban: Juan Carlos Pastor egysége a Tatabányát fogadja, s egyben a szombati EHF-csatára készül.

Zsinórban 26. meccsét nyerte szombaton Gyöngyösön a Pick Szeged, amely egyedüli veretlen csapatként vezeti az NB I-es tabellát. Szerda este a Tisza-partiak az ellen a Tatabánya ellen folytathatják klubrekordot jelentő szériájukat, amelynek soraiban csaknem egy kezdőcsapatra való olyan játékos található, akik már megízlelték a siker szegedi ízét is korábban. A

Katzirz Dávid, Törő Szabolcs, Krivokapics Milorad, Bartók Donát

és

Szente Gábor

neve fémjelezte alakulatot nem szabad leírni még akkor sem, ha az újszegedi sportcsarnokban nem ők lesznek az esélyesek. A jelenleg 4. Tatabánya otthonában decemberben pótolt mérkőzésen a Pick 28-23-as nyögvenyelős győzelmet aratott, jóllehet azóta az észak-dunántúliak meg-megbotlottak: a SZESE-t és a PLER-t verték, ugyanakkor kikaptak Balatonfüreden, legutóbb pedig döntetleneztek otthon a Csurgóval. Jonas Larholmék ezzel a találkozóval már a szombat esti EHF-kupabeli megmérettetésre készülnek, amelyre a Tatran Presov eperjesi otthonában kerül sor 18 órától. A nemzetközi kupa csoportkörében a francia Nantes legutóbb 10 góllal, 37-27-re kiütötte a felvidéki csapatot, így most már csak a Pick veretlen a C jelű kvartettben. De hogy a nyerő szériát a Pick tovább folytathassa, ahhoz szerda este előbb a Tatabányát kell legyűrni hazai környezetben.

A találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.