Hazánk versenyképességéről tartanak vitaülést a SZAB-székházban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20131128_chikan_attila_interju_001“Hazánk középtávú versenyképessége: állapotok és teendők” címmel tart előadást a SZAB-székházban Chikán Attila, a Corvinus Egyetem oktatója március 6-án, 16 órától.

Az MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Közgazdaságtani Doktori Iskolája, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Bizottsága Közgázos Vitaülés című rendezvénysorozatának következő előadását rendezi meg március 6-án, 16 órától a SZAB-székházban. A rendezvény vendége ezúttal Chikán Attila, a Corvinus Egyetem oktatója lesz, aki “Hazánk középtávú versenyképessége: állapotok és teendők” címmel tart előadást, majd ezt követően a jelenlévőkkel kötetlen beszélgetés keretében mélyedhetnek el a témában.

A terem korlátozott kapacitása miatt részvételi szándékát e-mailben jelezheti Dombovári Doloresnek (doloro@eco.u-szeged.hu) 2014. március 4-én, kedden 12 óráig! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Előző sztori

Gázolaj folyt az útra Röszke és Mórahalom között (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Tizenöt évre ítélték jogerősen a feleségét meggyilkoló helvéciai férfit