Közélet

Fidesz: Mesterházy nem menekülhet a kérdések és a felelősség elől

Fidesz: Mesterházy nem menekülhet a kérdések és a felelősség elől

2014. február 26., szerda
Fidesz: Mesterházy nem menekülhet a kérdések és a felelősség elől

Ha Mesterházy Attila továbbra is a hallgatást és a terelést választja, az azt jelenti, hogy nemcsak a szereplők és a program, hanem a korrupciós érdekek is ugyanazok a baloldalon – mondta Zsigó Róbert.

Örömmel látjuk, hogy

Mesterházy Attila

hosszú bujkálás után végre előbújt – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője. Mint mondta, a magyar emberekkel, jobb és baloldaliakkal egyaránt, már 22. napja várják tőle „néhány egyszerű kérdésre a választ”. Mit tud arról, honnan vannak

Simon Gábor

eltitkolt százmilliói? Mit mondott neki valójában Simon Gábor, amikor négyszemközt beszéltek? – tette fel ismét a kérdéseket.

Zsigó Róbert

hangsúlyozta, Simon Gábor nem egy a szocialisták közül, hanem Mesterházy Attila közvetlen helyettese, bizalmasa, jobb keze volt. Mesterházy Attila nem tehet úgy, mintha nem történt volna semmi, nem menekülhet sem a felelősség, sem a kérdések elől – szögezte le. Hozzátette: még Gyurcsány Ferenc is azt mondta, ez nem magánügy, ez az MSZP ügye. Megjegyezte, ezt erősíti minden körülmény, hiszen Simon Gábor egészen fiatal kora óta visel tisztségeket az MSZP-ben, „és ma már azt is tudjuk, hogy a hozzátartozó vagyongyarapodása se válasz arra a kérdésre, hogy honnan van a pénz”. Bár Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy a szocialista párt finanszírozásával kapcsolatban „jobb, ha nem tudjuk” az igazságot, de ha Mesterházy Attila is a gyurcsányi hazudozást választja, ha továbbra is elhessegeti a kamerákat és a kérdéseket, akkor az azt jelenti, hogy ő is végighazudta az elmúlt esztendőket – jelentette ki. Rámutatott, mindezek alapján hazudott akkor is, amikor a korrupciós ügyekben totálisan hiteltelenné vált MSZP megújulását ígérte. Ha Mesterházy Attila továbbra is a hallgatást és a terelést választja, az azt jelenti, hogy nemcsak a szereplők és a program, hanem a korrupciós érdekek is ugyanazok a baloldalon – hívta fel a figyelmet. Zsigó Róbert közölte, minél több idő telik el őszinte válasz nélkül, annál hiteltelenebbé válik Mesterházy Attila. Még nem késő, 22 nap telt el és a válaszokat pedig ma is várjuk Mesterházy Attilától – zárta szavait a szóvivő.

Forrás:

Fidesz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.