Bulvár

Videón a szegedi ékszerlopás gyanúsítottja, kétszázezret ér!

Videón a szegedi ékszerlopás gyanúsítottja, kétszázezret ér!

2014. január 15., szerda
Videón a szegedi ékszerlopás gyanúsítottja, kétszázezret ér!
ekszertolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a szegedi Kígyó utcában lévő ékszerboltban történt lopás miatt. Kétszázezer forint nyomravezetői díj jár a kézre kerítőnek!

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes 2014. január 10-én 10 óra 35 perckor betörte a szegedi Kígyó utcában lévő ékszerbolt kirakatának üvegét, majd ékszereket tulajdonított el. A rendőrség kéri, hogy aki biztonsági kamera felvételein látható férfit felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13). http://www.youtube.com/watch?v=0SYHnCW3rXw A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.