Bulvár

Utazó bűnözőket fogtak a szegedi rendőrök

Utazó bűnözőket fogtak a szegedi rendőrök

2014. január 9., csütörtök
Utazó bűnözőket fogtak a szegedi rendőrök
n3133643_0

Kunszentmiklósról jártak Csongrád megyébe gépkocsikat feltörni, a szegedi rendőrök csípték nyakon őket - írja a police.hu.

A Szentesi és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozóinak információi alapján Szeged határában állítottak meg egy személygépkocsit a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai január 8-án kora este. Az egyenruhások látták, hogy a lassító autóból az egyik utas kidobott valamit. Miközben a rendőrök átvizsgálták a kocsit és a benne ülők ruházatát, odaért egy szegedi férfi, aki elmondta, hogy néhány perccel korábban az ő autójából lopták ki a táskát, amit az út mellett megtaláltak az egyenruhások.

R. Norbertet, Cs. Zoltánt, F. Attilát

és

F. Eleket

a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra állították elő. A megalapozott gyanú szerint a csapat Kunszentmiklósról indult. Hódmezővásárhelyen feltörtek egy autót, majd Szegeden folytatták volna, ha nem fogják el őket a rendőrök. A vásárhelyi nyomozók mind a négy férfit őrizetbe vették és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A nyomozás további feladata annak tisztázása, hogy a csapat hány Csongrád megyében történt bűncselekménnyel hozható összefüggésbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.