Közélet

Fajtalankodással gyanúsítják a csongrádi teniszedzőt

Fajtalankodással gyanúsítják a csongrádi teniszedzőt

2014. január 10., péntek
Fajtalankodással gyanúsítják a csongrádi teniszedzőt

A gyanú szerint teniszoktatás után egy alig 10 éves kislányt molesztált az öltözőben, az irodában és egy ideiglenes medencében egy csongrádi teniszedző – előzetesben van.

A Csongrád Megyei Főügyészség pénteken indítványozta a Szegedi Járásbíróság előtt, hogy rendelje el annak a csongrádi férfinak az előzetes letartóztatását, aki teniszedzőként dolgozva szexuális erőszakot követett el a 10. életévét éppen hogy betöltő tanítványa sérelmére. A gyanú szerint a csongrádi teniszoktató a teniszklub öltözőjében, irodájában, ideiglenes medencéjében az edzéseket követően fajtalankodott 2013. június eleje és 2013. szeptember eleje közötti időszakban a felügyeletére bízott kislánnyal. A főügyészség a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését egy hónapi időtartamra a szökés, elrejtőzés veszélye okán kérte a nyomozási bírótól. A kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmény miatt indult eljárásban a nyomozást a Csondrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség fokozott ügyészi felügyelete mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.