SZerinTEd? – Tömördi Péter válaszol

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140116_joarcok_001Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed a valóságshowkról és a többszöri halálából újraélesztett VV hatodik szériájáról?

Mai bemutatkozónk Tömördi Péter, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán tanul, gazdasági informatikus szakon. Az újkígyósi fiút teljesen hidegen hagyják a valóságshowk, az első VV-ből is csak azért látott 10-15 percet, mert az esti film reklámszünetébe nyomták be. Már akkor taszító volt számára, hogy egy tucat ember azért költözik össze, hogy egymást szapulja a nap 24 órájában, véleménye szerint azóta pedig csak romlott a helyzet: egyre extrémebb dolgokat művelnek a kamera kedvéért.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Az, hogy a szex egyre nagyobb teret kap odabent – sőt, már alapból nimfomániásokkal töltik fel a gárdát – a nézők ingerküszöbének köszönhető. Péter szerint évek múltán már ez is kevés lesz, sokkal nagyobb dobással fognak előállni a tévék.

Zenelista:

– David Guetta
– Avicii
– Daft Punk
– Skrillex
– U2

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Sonkodi Rita festőművész tárlata Hódmezővásárhelyen

Következő sztori

Zenei bolhapiac a Kapcában!