//

“Szelfiversenyt” hirdettek az SZTE-re jelentkezőknek

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szelfi1Az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ szelfiversenyt hirdet felvételizőknek, hogy megmutathassák, mit jelent számukra a szegedi egyetem, és öröksége. Az egység díjazza a kreatív önarcképeket, így az SZTE Nyílt Napján kihirdetik a legtöbb lájkot kapó, és a legötletesebb nyerteseket. Pózolj és nyerj!

A selfie angolul önarcképet vagy önportrét jelent, amely a közösségi médiában, legyen az Twitter, Facebbok vagy Tumblr egyre divatosabb. A felhasználók ezzel avatják be barátaikat mindennapjaik egy-egy pillanatába.

A felvételizőknek az egyetem is egyre inkább az életük része lesz, ezért az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ arra kéri a középiskolásokat, mutassák meg, nekik mit jelent az SZTE, ezzel együtt híres Nobel-díjas kutatója és rektora, Szent-Györgyi Albert, vagy hogyan készülnek egyetemi pályafutásukra.

Ezért szelfiversenyt hirdet az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ felvételizőknek, ahol az egység díjazza a kreatív önarcképeket, az SZTE Nyílt Napján, február 8-án pedig kihirdetik a legtöbb lájkot kapó, és a legötletesebb nyerteseket.

Hogyan is?

Készíts ötletes mobiloddal vagy fényképezőgépeddel szelfit Szent-Györgyivel, akinek a szobra Szegeden, a Rektori Hivatal (Dugonics tér 13.) lépcsőin áll. Küldd el önarcképed február 5-ig a dcentrumkapcsolat@gmail.com-ra, írd mellé neved és iskolád, és keresd a szelfialbumot az Életvezetési Tanácsadó Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/sztedcentrum címen!
Lájkold és oszd meg a szelfiket, hiszen a legnépszerűbb portrékat és az Életvezetési Tanácsadó kedvencét is díjazzuk!

Mikor?

Az SZTE Nyílt Napján, február 8-án hirdeti ki az Életvezetési Tanácsadó standjánál a nyerteseket, és adja át a díjaikat, így a szelfizőknek érdemes ellátogatniuk a Rektori Hivatalba aznap. A Nyílt Napon ezen túl a résztvevők kipróbálhatják a Karrier Jósdát, kitölthetik az egység képzési orientációs tesztjét, megismerhetik az SZTE képzési kínálatát, de találkozhatnak az Életvezetési Tanácsadó kortárs segítőivel is.

“Célunk, hogy a felsőoktatásba való jelentkezéskor magabiztosan döntsenek, és választásuk személyes legyen. De az is fontos, hogy tudják a képzéseken túl még mi mindennel várjuk őket, hiszen szeretnénk partnerei lenni abban a középiskolásoknak, hogy egy minél teljesebb képet tudjanak alkotni a Szegedi Tudományegyetemről” – mondta Tajti Péter, az Életvezetési Tanácsadó irodavezetője. “Ugyanakkor bárki kerülhet olyan élethelyzetbe a felsőoktatásban töltött évek alatt, amikor úgy érezheti legyőzhetetlen akadály áll előtte. Ilyenkor nagyon fontos tudnia, hogy nincs egyedül, képzett szakemberek és kortársai is segítségére lehetnek Dr. Szenes Márta vezetésével – az Életvezetési Tanácsadóban, ahol közösségi programokkal, sőt fejlesztő tréningekkel is a hallgatók segítségére vagyunk” – folytatta a szakember.

Default thumbnail
Előző sztori

Schiffer: a Fidesz bebetonozta az energiafüggőséget

Default thumbnail
Következő sztori

Ösztöndíjprogram indul fogyatékossággal élő hallgatókért + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek