Közélet

Szegedi Jobbik: munkahelyekre, nem bevándorlókra van szükség!

Szegedi Jobbik: munkahelyekre, nem bevándorlókra van szükség!

2014. január 30., csütörtök
Szegedi Jobbik: munkahelyekre, nem bevándorlókra van szükség!

Felháborodott a Jobbik Szegedi Szervezete Kalmár Ferenc Strasbourgban tett kijelentésén, miszerint Európának szüksége van a bevándorlókra. A párt szerint helyettük inkább azt a félmillió magyart kellene hazacsábítani, akik munkalehetőséget keresve elhagyták az országot.

A párt szegedi szervezetének közleményét alább olvashatják! "A Jobbik Szegedi Szervezete felháborítónak tartja, hogy a kormány a megélhetés miatt kivándorolt magyar fiatalokat külföldiekkel kívánja pótolni! A szegedi Jobbik szerint felháborító

Kalmár Ferenc

szegedi országgyűlési képviselő Strasbourgban tett kijelentése, miszerint Európának szüksége van a bevándorlókra, hogy így pótolja csökkenő népességét. Álláspontunk szerint Magyarországnak nem külföldiekre van szüksége, hanem az elmúlt évtizedekben gazdasági emigránsként kivándorolt magyarokra. Kalmár Ferencnek, mint szegedi önkormányzati és országgyűlési képviselőnek tisztában kellene lennie azzal, hogy Csongrád megye milyen nyomás alatt van a délről érkező illegális menekültek miatt. A bevándorlók a kulturális különbségek miatt nem képesek, vagy nem is akarnak beilleszkedni, ami jelentős társadalmi feszültségekhez vezet. Míg a Fidesz-KDNP az afrikai és egyéb bevándorlókban képzeli el Magyarország és Európa jövőjét, addig mi a munkahelyteremtésben látjuk a megoldást. Munkahelyeket kell teremteni, hogy az elmúlt huszonnégy év kormányzása miatt elmenekült fiatalokat hazahozzuk! Szegeden az elmúlt négy évben ugyanannyi munkahely jött létre, mint a Gyurcsány-Bajnai bűnszövetség idején. Nulla, azaz semmi. A Jobbik szerint sem Magyarországnak, sem Szegednek nincs szüksége bevándorlókra, hanem azt a majd félmillió magyart kell hazahívni, akik gazdasági emigránsként elhagyták az országot. Számunkra ők a rejtett erőforrások, éppen ezért a Jobbik a munkahelyteremtés kormánya lesz és minden magyar embernek tisztességes megélhetést fog biztosítani. Hazahívjuk a kivándorolt magyarokat, újra egyesítjük az elmúlt évtizedekben szétszakadt családokat" - írja közleményében a szegedi Jobbik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.