Sport

Labdarúgás: régi-új arcok és labdás átmozgatás a Volán első edzésén + FOTÓK

Labdarúgás: régi-új arcok és labdás átmozgatás a Volán első edzésén + FOTÓK

2014. január 14., kedd
Labdarúgás: régi-új arcok és labdás átmozgatás a Volán első edzésén + FOTÓK
tisza_volan_edzes37_gs

Hétfő este megkezdték felkészülésüket a 2013/14-es szezon tavaszi sorozatára a Tisza Volán SC labdarúgói. Tóth Ákos vezetőedző labdás gyakorlatokkal mozgatta át az év első tréningjén legénységét.

"Folyamatban vannak tárgyalásaink, elképzelhető egy, legfeljebb két játékos érkezése, de ha a jelenlegi kerettel folytatjuk a munkát, akkor sem esünk kétségbe. Szeretnénk megnyerni a bajnokságot, és ha hozni tudjuk azt a vonalat, amit képviseltünk az ősz második felében, akkor elérhetjük a céljainkat" – nyilatkozta a tréner az átigazolási kilátásokról a SZEGEDma.hu-nak. Hozzátette, a csapattal kezdte meg a felkészülést két kölcsönből visszatérő játékos,

Pénzváltó Bence

és

Szabó Mihály Dávid

. Utóbbiról elmondta, egyelőre még kérdéses a jövője, hiszen őszi csapata, a Mórahalom VSE szívesen látná soraiban az eddig eltelt 15 forduló alatt 12 találatot jegyző szélsőt a tavasz folyamán is. „A döntés az ő kezében van, én persze annak örülnék a legjobban, ha rúgna 15 gólt az előttünk álló félszezonban a Tisza Volán színeiben. Biztosat mindenesetre nem tudok az ügyében egyelőre mondani” – fogalmazott

Tóth Ákos

. A tréningről munkahelyi elfoglaltságai miatt

Puskás Csaba

hiányzott, illetve

Kazi László

, aki a keddi államvizsgájára készül gőzerővel. Az edzésen a labda került a főszerepbe, kedden este viszont már futóedzések várnak majd a volánosokra az újszegedi ligetben. A csapat február elsején vívja első felkészülési találkozóját, az Orosháza ellen, ezt követően pedig további hét fellépés vár Faragó Bencéékre a megyeegyes bajnokság márciusi rajtjáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.