Labdarúgás: régi-új arcok és labdás átmozgatás a Volán első edzésén + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tisza_volan_edzes37_gsHétfő este megkezdték felkészülésüket a 2013/14-es szezon tavaszi sorozatára a Tisza Volán SC labdarúgói. Tóth Ákos vezetőedző labdás gyakorlatokkal mozgatta át az év első tréningjén legénységét.

“Folyamatban vannak tárgyalásaink, elképzelhető egy, legfeljebb két játékos érkezése, de ha a jelenlegi kerettel folytatjuk a munkát, akkor sem esünk kétségbe. Szeretnénk megnyerni a bajnokságot, és ha hozni tudjuk azt a vonalat, amit képviseltünk az ősz második felében, akkor elérhetjük a céljainkat” – nyilatkozta a tréner az átigazolási kilátásokról a SZEGEDma.hu-nak. Hozzátette, a csapattal kezdte meg a felkészülést két kölcsönből visszatérő játékos, Pénzváltó Bence és Szabó Mihály Dávid. Utóbbiról elmondta, egyelőre még kérdéses a jövője, hiszen őszi csapata, a Mórahalom VSE szívesen látná soraiban az eddig eltelt 15 forduló alatt 12 találatot jegyző szélsőt a tavasz folyamán is. „A döntés az ő kezében van, én persze annak örülnék a legjobban, ha rúgna 15 gólt az előttünk álló félszezonban a Tisza Volán színeiben. Biztosat mindenesetre nem tudok az ügyében egyelőre mondani” – fogalmazott Tóth Ákos.

A tréningről munkahelyi elfoglaltságai miatt Puskás Csaba hiányzott, illetve Kazi László, aki a keddi államvizsgájára készül gőzerővel. Az edzésen a labda került a főszerepbe, kedden este viszont már futóedzések várnak majd a volánosokra az újszegedi ligetben. A csapat február elsején vívja első felkészülési találkozóját, az Orosháza ellen, ezt követően pedig további hét fellépés vár Faragó Bencéékre a megyeegyes bajnokság márciusi rajtjáig.

Előző sztori

Szegedi szalagavatók: bemutatkozik a Ságvári + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Az őszi választásra is szól a nemzetiségi névjegyzékbe vétel

Legutóbbi hasonló cikkek