Sport

Labdarúgás: az FK-t és a Tápét is legyőzte a hó + FOTÓK

Labdarúgás: az FK-t és a Tápét is legyőzte a hó + FOTÓK

2014. január 25., szombat
Labdarúgás: az FK-t és a Tápét is legyőzte a hó + FOTÓK
havazas_mti_vgy

A havazás akadályozta meg az FK 1899 Szeged és a Tápé ESK immár hagyományosnak mondható felkészülési találkozóját.

Csongrád megyében a január végére beköszöntött tél, az erős havazás miatt több edzőmérkőzést is törölni kellett szombaton, így például a Szegedi VSE nem utazott el Mindszentre, és - igaz, Gyulán - a Hódmezővásárhelyi FC és a Szeged 2011 derbije is elmaradt. Minden erőfeszítés ellenére Szegeden a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáját sem sikerült játékra alkalmas állapotba hozniuk a Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársainak - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t kora délután

Keresztúri János

, a kék-feketék technikai vezetője, így végül nem ütközhetett meg az FK 1899 Szeged és a Tápé ESK. A megyei I. osztály őszi szezonjában mindkét gárda 23-23 pontot gyűjtött, a pályaválasztó diszkoszvetősök a kilencedik, míg a látogatók a nyolcadik helyről várhatják a márciusi folytatást. A két alakulat a bajnokságban szeptemberben Tápén csapott össze, akkor Németh és Bárkányi találataival

2-0-s hazai siker

született.

ADATBANK

Ahogy már megszokhatták, ezen a télen is a SZEGEDma.hu nyújtja a legrészletesebb, legsokoldalúbb tájékoztatást az edzőmeccsekről. Beszámolók, fotók, videók hétről hétre. A megyei I. osztály átigazolási adatbankjáért és a csapatok felkészülési menetrendjéért KLIKK IDE!!!

Eddig a 2013-as aranyérmes háza táján volt nagyobb mozgás a télen,

Paksi Pétert

példának okáért

Orosházi László

váltotta a kispadon. A hírek szerint távozik

Pöszmet Tamás

(Kunszállás),

Márki Kornél

(Orosháza FC),

Fröhlich Tamás

(külföldi munkavállalás),

Rácz Zoltán

(Kisteleki TE), illetve Paksi mestert követheti a megye II-es Gyálaréthez

Kárász Dávid, Kőszegi Szabolcs

és

Bubori Kornél

is. A kiszemeltek között

Molnár Dániel

(Sándorfalva SK),

Bacsa András

(Gyálarét),

Szabó Gergely

(SZVSE),

Hegyesi Ádám

(külföldi munkavállalásból vissza) található. Ami az FK-t illeti, ők

Orosházi Dániel

(Algyő SK),

Boldizsár Bálint

(Tisza Volán SC Szeged),

Szőcs Tamás

(Kézdivásárhely - Románia) szerződtetését tervezik, míg távozhat

Dóra Tamás

(Ásotthalom TE),

Mihalkó Gergő

(Sándorfalva SK),

Gonda Miklós

(Pénzügyőr SE). Speciális eset

Gonda Attiláé

(Algyő SK), akit mindkét csapat kinézett magának: egyelőre nem dőlt el, az FK-ban vagy Tápén, esetleg egy harmadik helyen folytatja-e... A hó tehát ezúttal erősebbnek bizonyult a labdarúgásnál, de a világ legnépszerűbb sportága hamarosan visszavághat! A folytatásról tudni érdemes, hogy az FK 1899 Szeged január 28-án, kedden 18 órai kezdettel az ugyancsak megye I-es Makó FC-t látja vendégül, míg a tápéiak jövő vasárnap a megyei téli bajnokságban lépnek legközelebb pályára. Keresztúri János helyszínen készített fotói igazolják, hogy miért volt szükséges elnapolni a mérkőzést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.