Közélet

Kósa: demokráciában nem fenyegetőzünk kötéllel

Kósa: demokráciában nem fenyegetőzünk kötéllel

2014. január 28., kedd
Kósa: demokráciában nem fenyegetőzünk kötéllel
kosa_lajos01_gs

Demokráciában senkit nem fenyegetünk kötéllel - mondta kedden Brüsszelben magyar újságíróknak Kósa Lajos debreceni polgármester, a Fidesz ügyvezető alelnöke a szocialisták vasárnapi kongresszusán elhangzott bekiabálásra reagálva.

Kósa Lajos

úgy vélekedett, hogy a kötéllel fenyegetés Mesterházy elődeinek módszere volt a kommunista diktatúra idején. A fideszes politikus szerint ez is arról tesz tanúbizonyságot, hogy Mesterházy Attila képtelen felnőni a feladatához. "Szánalmas, össze-vissza beszélés helyett szembe kellene néznie azzal, amit a beszéd hevében mondott és bocsánatot kellene kérnie" - fogalmazott Kósa, aki szerint amennyiben a szocialista pártelnök, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje ezt nem teszi meg, akkor Mesterházy "teljesen komolytalan, komolyan nem vehető politikus". Kósa Lajos úgy vélekedett, hogy az elhangzottak miatt általános a felháborodás, a tanulságot pedig minden választónak magának kell levonnia. Kósa Lajos a Debrecen városát bemutatót kiállítás megnyitójára érkezett Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.