Sport

Kézilabda: csonka kerettel kezdi a felkészülést kedden a Pick

Kézilabda: csonka kerettel kezdi a felkészülést kedden a Pick

2014. január 4., szombat
Kézilabda: csonka kerettel kezdi a felkészülést kedden a Pick
pick_benfica_mj21

A magyar férfi kézilabda-válogatott, keretében hat szegedivel, a dániai Európa-bajnokságra készül, így a felkészülését január 7-én kezdő Pick Szeged foghíjas kerettel tréningezik egy ideig.

A két kapus,

Mikler Roland

és

Tatai Péter

, valamint a négy mezőnyjátékos,

Vadkerti Attila, Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs

és

Ancsin Gábor

gőzerővel készül a dániai Európa-bajnokságra, a hétvégén a Provident Kupán lépnek pályára Gyöngyösön a magyar válogatott színeiben. Rajtuk kívül a hazai bajnokságban egyedüliként veretlen Pick keretének további tagjai pihennek, s majd kedden kezdik meg felkészülésüket a tavaszi folytatásra a hazai és a nemzetközi színtéren. Az említett kontinensviadalon egyébként a hat magyar mellett a svéd

Jonas Larholm

és a montenegrói

Marko Lasica

is ott lesz a Pick Szegedből. Az már bizonyos, hogy a felkészülés során a Tisza-parti alakulat január 17-én, pénteken Orosházán, míg egy héttel később, január 24-én Szerbiában lép pályára edzőmeccsen. Még egy felkészülési találkozót – minden valószínűség szerint január 21-én és Szegeden – szeretne lekötni a kétszeres magyar bajnok -

amint arról a klub honlapja tájékoztat

. A Pick az első tétmeccset január 29-én Balatonfüreden vívja, a magyar kupában csatázik egymással a két együttes, a tét a legjobb nyolc közé jutás lesz. Ha a Pick továbbjut, akkor a Csurgói KK ellen oda-vissza vágós rendszerben küzd a legjobb négy közé jutásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.