Közélet

Újra háztáji piac a Szent István téren

Újra háztáji piac a Szent István téren

2014. január 16., csütörtök
Újra háztáji piac a Szent István téren
szent_istvan_piac16_gs

Pénteken és vasárnap ismét háztáji piac várja a Szent István téren a vásárlókat, ahol a termelők kiváló minőségű finomságai mellett kézműves termékek közül is lehet válogatni.

Január 17-étől ismét termelői piac üzemel a Szent István téren.

Erdei Péter,

a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy az ősszel útjára indított

kezdeményezés

sikeres volt, ezért döntöttek úgy, hogy 2014-ben is folytatják a háztáji termékek árusítását. A vásárlói igényekhez igazodva nem csak péntekenként, hanem a hét utolsó napján is várják a vásárlókat, s Erdei Péter arra számít, hogy a tavasz beköszöntével a jelenleginél több árus kínálja majd portékáit a Szent István téren. Akárcsak az elmúlt években, most is 50%-os kedvezményt kapnak az asztalok bérleti díjából az év első hónapjaiban az árusok, míg a háztáji piacosok januárban és februárban ingyen kapnak helyet. A háztáji termékek sorában húsárukat, füstölt termékeket, savanyúságot, kézműves sajtokat, valamint kecsketejből készített szappanokat is találunk. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy felpezsdítsék a Szent István téri piac forgalmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.