Közélet

Fidesz: többen dolgoznak ma Magyarországon, mint 2010 előtt

Fidesz: többen dolgoznak ma Magyarországon, mint 2010 előtt

2014. január 23., csütörtök
Fidesz: többen dolgoznak ma Magyarországon, mint 2010 előtt

A Fidesz szerint nem igazak Budai Bernadett MSZP-szóvivő állításai, mert ma többen dolgoznak, mint 2010 előtt, és csökkentek a munkavállalók terhei.

A Fidesz csütörtöki közleményében azt írja: a Gyurcsány-korszakkal ellentétben, amikor megduplázták a munkanélküliséget és negyedmillió embert tettek munkanélkülivé, jelenleg 22 éves csúcson van a foglalkoztatottak száma, több mint négymillióan dolgoznak, és az európai átlag alá csökkent a munkanélküliség. A munkavállalók fizetését a 40 százalékos adókulcs helyett ma csak 16 százalékos adókulcs terheli, és a gyermeket nevelők megélhetését családi adókedvezmény is segíti. Emellett januártól 270 ezer kiskeresetű család adója csökkent, és a Fidesz további adócsökkentésben gondolkodik. Ezzel szemben a "Gyurcsány-koalíció" programja "agyonadóztatta a munkavállalókat, eltörölte a családi adókedvezményt és tömegeket ítélt segélyre" - olvasható a Fidesz közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.