Közélet

Egy hónap alatt százezren nézték meg a Coming out-ot

Egy hónap alatt százezren nézték meg a Coming out-ot

2014. január 3., péntek
Egy hónap alatt százezren nézték meg a Coming out-ot

A bemutató óta eltelt egy hónapban 100 ezer néző váltott jegyet a Coming out című vígjátékra, és ezzel "hosszú idő után újra magyar sikerfilm" született - közölte Chernel Erika, a produkció sajtófőnöke.

Az MTI-hez pénteken eljuttatott közlemény szerint a

Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor

főszereplésével készült,

Kálomista Gábor

producer nevéhez fűződő vígjáték 56 moziban indult december 5-én országszerte, s már az első hétvégén beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A bemutatót követő első hétvégén rekordszámú, a premier előtti vetítésekkel együtt közel 24 ezer nézőt vonzott, december 15-ig pedig több mint ötvenezren nézték meg országszerte a multiplexekben és artmozikban. A bemutató óta eltelt 1 hónapban 100 ezren voltak rá kíváncsiak, amit hollywoodi sztárprodukciók is egyre ritkábban érnek el hazánkban, de magyar alkotás esetében erre évek óta nem volt példa - mutat rá a közlemény. Orosz Dénes romantikus vígjátéka a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült a Megafilm gyártásában, hazai forgalmazója a Hungaricom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.